Lax med fänkålssås och broccoli

Det här var riktigt smaskigt!

image

Laxen gör jag i ugn. Är den fryst får den tina i ugnen medan jag värmer upp den sedan kryddar jag med örtsalt och peppar och skivar smör med osthyvel över.

Såsen var lika smidig!
1 fänkål
1/2 gul lök
5 dl vatten
1 dl cremefraiche
1 nypa torkad anis
Salt och peppar
Smör

Fräs löken mjuk i smör i en kastrull.
Grovhacka fänkålen och låt den steka med i ett par minuter. Slå på vattnet och koka ordentligt tills fänkålen blivit mjuk
Mixa slät och rör ner cremefraiche och smaka av med salt, peppar och anis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s