Till 4 kycklingfiléer behöver du:
1 dl grädde
1 rågad tsk sambal oelek
2 rejäla klyftor vitlök
2 tsk soya
1 dl riven kokos
Gör så här:
Smörj en ugnsform och lägg i filéerna. Blanda ingredienserna (utom kokosen) och slå över kycklingen, pensla så det blir ordentligt smaksatt även på ovansidan.
Strö över riven kokos, ½-1 dl, och grädda sedan i i ugn ca 25 minuter i 200 grader, håll koll så inte du bränner kokosen, dra över ett ark aluminiumfolie om det börjar se riskabelt ut.
Servera med sallad och en klick creme fraiche om du vill. Jag hade kvar sedan gårdagen och det blev supergott till!
Gud va gott det ser ut, det ska jag prova.
Följde din blogg nästan varje dag förut för ca 1 år sedan men sen kom annat i mellan, tror det är första gången jag lämnar en kommentar. ja ja gott ser det ut i alla fall och duktig är du
Välkommen tillbaka! 😀
TACK! för detta receptet ska defentivt testas snart =) ser smaskigt ut
Det där såg verkligen smaskigt ut och inte sååå avancerat att tillaga – kanske borde ge dig ett försök!
Hoppas du har en fin tisdag!
Ja, det tycker jag absolut! Superenkelt och jättegott! Superenkelt är ju lite min modell… 😉