En julklapp till dig själv?

Eller till någon annan du bryr dig om 🙂
För en ynka 100-lapp + frakt (En bok: 48:-) får du inspiration till ett nytt liv från mig.

Jag känner att tanken med boken var att få dela med mig av det fantastiska jag upplevde när jag hittade mitt sätt att äta så nu ger jag er chansen att beställa min första bok riktigt, riktigt billigt så ni kan dela min upplevelse lagom till jul och hitta energin för det nya året. Maila mig på anna.j.d.jacobsson@live.se när du bestämt dig! 😀

image

12 svar till “En julklapp till dig själv?

 1. Jag vill gärna köpa denna bok som jag hört SÅ mkt bra om! Håller själv på med min viktresa och kan behöva motivation på vägen 🙂

  Hälsn. Johanna

 2. HEJ! ja tack till boken för en hundring.
  men jag hittar ingen mailadress….
  min adress:
  Sågvägen 6c
  458 40 Ödeborg.
  blir en kanonfin julklapp till mig själv ♥

 3. Jag har bara bläddrat lite i boken, som en väninna har, men kände igen innehållet från din blogg med samma namn. Bloggen har jag lusläst och det inspirerande mig mycket under min viktresa. Dessutom var du den som fick mig att inse vad det hela handlar om: sockerberoende och inte dålig karaktär. Jag kände så väl igen mig i din berättelse.
  Nu har jag varit sockerfri i över 4 år och inte någon gång under den tiden ätit något som gett mig dåligt samvete. Visst, ibland ätit lite för mycket, men bara av mat som jag kan äta och bara när jag har velat det. Dina enkla recept (på bloggen och i din kokbok som jag också rekommenderar) har varit lätta att följa, inga mått angivelser och inte massa konstiga kryddor, eftersom smaken lockas fram av grädde och smör.
  Rekommenderar alla som ska börja sin viktresa i lchf-världen att läsa dina böcker för att få en enkel introduktion och, förhoppningsvis som jag, få en aha-upplevelse.

 4. Jag vill gärna köpa din bok, jag börjar själv min viktresa i årsskiftet

 5. Helt fantastiska böcker! Om ni inte har dem, KÖP!

 6. Jag har båda dina böcker och kan varmt rekommendera dom båda. Väldigt personliga, varma och mycket inspirerande! Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s