Ugnsomelett med skinka, västerbottenost och lite purjo som faktiskt gör hela grejen tycker jag. 🙂
Vad har ni ätit till middag i dag?
Minimiddag: ugnsomelett
Det här inlägget postades i Min historia. Bokmärk permalänken.
Ugnsomelett med skinka, västerbottenost och lite purjo som faktiskt gör hela grejen tycker jag. 🙂
Vad har ni ätit till middag i dag?
Hej igen!
Jag behöver ett tips på hur jag ska kunna följa resultatet på min resa. Jag vill helst inte väga mig men vill gärna föra lite statistik på hur det går. Hur kläderna sitter är ju självklart ett ”mått” men hur gör ni andra som inte vill väga er. Skulle vilja sätta upp delmål på vägen ner i vikt utan att behöva se den fruktansvärda siffran i kg. Eller så ska man kanske bara ställa sig där och känna sig glad över att man bestämt sig nu??? Min gissning är att jag behöver ner ca 20 kg men är rädd att det ska vara mer.
HJÄLP!
Måttband är i mitt tycke det absolut bästa sättet att följa framgången. Jag har ett måttband som jag ritar midjemåttet på. Det blir väldigt visuellt och trevligt! Vågen kan ju slå lite olika beroende på hur mycket vätska man har i kroppen. Måttbandet är lite mer stabilt för mig. Jag gillar inte att ställa mig på vågen och inte se framgång så jag använder den strategiskt väldigt sällan. Som när jag inser att jag måste byta ner mig i byxstorlex tex!
Här blev det thaigryta med kyckling, kokosmjölk, massa goda grönsaker som bambuskott, vattenkastanj, paprika, ananas och kryddad med citrongräs och röd curry! Lagom med sting och riktigt smaskens.
Låter fantastiskt gott!!! 😀
Hej!
Minns inte vad jag åt till middag den 8:e men ugnsomelett såg gott ut.
Tänkte bara skriva en rad då jag läste din/dina böcker i går och tog samtidigt farväl av socker. Jag tror jag vet hur stor en normalstor portion mat är men min hjärna fattar inte det. Men när jag förstår hur du har lyckats ska jag också det. 2014 blir året som jag kan se tillbaka på som mitt ”lyckoår”. Tack för att du skrev din bok för den satte ord på något som jag nån stans vetat men inte velat ta till mig. Men nu vill jag.
Hoppas ni där ute tänker en extra tanke på mig!
Ulrika
Bra jobbat! Första steget taget! 😀 Vi följer gärna med på resan. 🙂 Lycka till!
Åh ser smaskig ut 🙂 Personligen tycker jag att lök nästan alltid förhöjer smaken men mina barn håller ej med 😉
Spenatsoppa blev dagens lunch-sååå gott 🙂
Trevlig helg!
Jag är klart på din sida. Min mellankotte håller med dina barn men jag river gul lök så då ser han den inte, och tycker att det är jättegott, muahaha! 😉
Hihi smart 😉 Ska börja riva jag med !
Japp! 😉
Köttfärs sås med broccoli blomkål och en massa ost 🙂
Åh vad gott! Både blomkål och broccoli var slut i min närbutik sist. Elände! Blev så sugen på att tunnskiva dem till en wok.
Revben från affären och räksallad med parmesan i. Räksalladen var inte god. Blev en burk makrill efter jobbet när jag kom hem 21.30. Det var gott.
Det var länge sedan jag åt makrill, ett underskattat livsmedel. Måste införskaffas!
Lax i foliepaket och blomkålsmos. Första gången jag gjorde blomkålsmos, det blev riktigt lyckat!
Visst är det gott! 😀 och väldigt lätt att variera!
Jag vispade bara ihop kokt blomkål med filadelfiaost och lite grädde, salt och peppar. Vad brukar du smaksätta med? Känner att jag behöver variera lite mer så jag inte tröttnar…
Jag blandar i andra grönsaker ibland, broccoli, palsternacka eller morot tex och tar gärna örtkryddor.
Fläskfilégryta med sambal oelek och jordnötter. Smaskens!
Låter väldigt smaskigt! 😀