Ny kurs i Karlstad

Gå in på Lifezone och läs mer!

11 svar till “Ny kurs i Karlstad

 1. Vilken överraskning Anna att se mig här (igen). Kul och tack! 🙂

  Lite tråkigt att läsa Johans inlägg, men så är det. Men troligen jobbar inte han gratis heller??? eller Johan? Jag har tagit saftigt med lån för att utbilda mig inom kost och hälsa och vill absolut hjälpa andra som har det kämpigt med vikten. Är även 3-barns mor och har huslån och bil som inte är gratis givetvis. Så för att jag skall kunna överleva vardagen och samtidigt hjälpa och inspirera andra så måste jag ta betald för min tid, vilket är även mitt arbete! Hoppas du kan få mera förståelse för detta då…

  Undrar lite hur du resonerar när du tycker att man skall jobba gratis?

  Jättekul Carina, vad otroligt glad jag blir av dina fin fina ord! Det värmer enormt! Heja dig 🙂

  Kramar…

  • Visst förekommer det gamar som försöker haka trender bara förvinnings skull utan något som helst personingt intresse annat än pengar i alla brancher men jag tror inte att Johan hade uttryckt sig så om just dig om han hade träffat dig och känt ditt brinnande engagemang i frågan. jag har alltid haft lite svårt att förstå det fula i att tjäna pengar på ett väl utfört arbete?! Varför det ska på något sätt motverka det goda personen faktiskt försöker genomföra? Visst vore det en trevligare värld om man inte överhuvudtaget hade några matlassar och huslån att betala men det fungerar ju inte riktigt så… 😦

 2. Johan Grönlund

  Alltså var ingen kritik mot henne egentligen. Känner inte till henne, varken som person eller föreläsare.
  Är glad att hon upptäckt allt det positiva det innebär när man lägger om kosten. Och är glad för din skull Carina:)
  Jag tror de flesta som sysslar med föreläsningar och liknande har ett brinnande engagemang för saken. Men kan ändå inte komma från känslan att de senaste tiden kommit upp fler och fler föreläsare och författare när det gäller LCHF m.m. Det kanske är oundvikligt eftersom vi bara blir fler och fler som följer LCHF:)
  Men ju fler som får reda på alla hälsovinster med LCHF desto bättre:)

 3. Inte så viktigt……. men klockan som registrerar tiden för inläggen går 1 timme fel:-)

 4. Jag håller inte med Johan, jag har själv gått kurs hos Monique när hon höll den i Uppsala och det är det bästa jag har gjort. Jag har varit på Annika Dahlqvist föreläsning också och läst både din Anna och Monique´s blogg i mer än ett år nu, och tyckt att jag haft all kunskap i världen, ändå har jag inte kommit mig för att köra fullt ut.
  Men efter den otroliga inspiration jag fick av att möta Monique i verkligheten så blev det den kick jag behövde för att komma igång på allvar.
  Jag ångrar inte en sekund att anmälde mig till hennes kurs.

  • Grattis Carina! Vad roligt att du är i gång på allvar, det ser ut som att det kommer bli en härlig vår för dig! Själv köpte jag en vårjacka i går som jag tänkte att jag skulle komma i om ett pat månader, den är nämligen en storlek för liten nu… 😀

 5. Johan Grönlund

  Ska jag vara ärlig känns det som ytterliggare en som försöker tjäna pengar på LCHF. Bättre att gå på dahlqvists föreläsningar:)
  Är ganska synd, gillar din kokbok skarpt och kommer köpa kostdoktorns bok om den kommer ut. Men i övrigt känns det som det finns alldeles för mycket folk som bara försöker tjäna pengar på det här utan att ha så mycket att tillföra. Även om det är positivt att fler och fler får upp ögonen för kostens betydelse för hälsan. Någon som håller med mig?

  • Johan, om du hade träffat Monique så hade du vetat att hon verkligen brinner för det här. Hon har själv ätit LCHF en längre tid och har verkligen omvärderat sin inställning till maten tack vare LCHF.
   Jag kan lova att det engagemang hon förmedlar inte kommer från plånboken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s